Persoonlijke chauffeur gezocht?

Heeft u al geruimte tijd naar een goede en betaalbare chauffeur gezocht? Een chauffeur van Car Class Chauffeursdiensten verdient zich al vrij snel terug. Hoe? Hoe? Het beste antwoord op die vraag is dat u de voordelen zelf eens zou moeten ervaren tijdens een met een van onze chauffeurs. Uiteindelijk is het rijden met een chauffeur goedkoper en daar houden voordelen nog niet op!

Ter kennismaking betaalt u voor uw eerste rit met een student chauffeur slechts €14,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Een chauffeur bespaart u kosten

Wanneer u een chauffeur van Car Class Chauffeursdiensten achter het stuur hebt dan worden al die verloren reisuren ineens zeer effectieve werkuren. U werkt voortaan in de auto en bespaart dus veel geld. Omdat de chauffeur voor u rijdt krijgt u bovendien rust zodat u zich zorgeloos kunt voorbereiden op uw afspraken. Geen kopzorgen meer over files, zelfs deze tijd besteedt u nuttig. Ook heeft u geen problemen meer met het zoeken van een parkeerplek, dit doet de chauffeur voor u nadat hij u voor de deur afgezet heeft. Hierna zal de chauffeur wachten totdat u klaar bent voor vertrek. Natuurlijk kan hij of zij in die tussentijd ook nuttig werk voor u verrichten zoals het bezorgen van post, het wassen van uw auto of het doen van een boodschap.

Meer voordelen van een chauffeur

Of u nu veel, weinig, lang of kort onderweg bent, een chauffeur biedt meer dan u denkt:

  • Een chauffeur is handig als u gaat, u bespaart namelijk de hoge parkeerkosten. De chauffeur rijdt uw auto veilig terug naar uw huis!
  • Uw klanten of gasten reizen op representatieve wijze.
  • Als u een drankje wilt nuttigen biedt een chauffeur uitkomst.
  • Bij gezondheidsproblemen kan een chauffeur ervoor zorgen dat u toch van A naar B komt.
  • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur bieden wij u snel een vervanger.

Chauffeur: representatief en gediplomeerd

Een chauffeur van Car Class heeft een sollicitatieprocedure met een uitgebreide rijvaardigheidtest doorlopen. Alle chauffeurs krijgen een uitstekende interne opleiding. Met ritevaluaties werken we continu aan bijsturing en verbetering van de chauffeurs. Uiteraard zien ze er allemaal representatief uit en zijn ze sociaal zeer vaardig. zijn in het bezit van de noodzakelijke certificaten en hebben ervaring in beveiligingswerk.

Chauffeur met landelijke dekking

Car Class biedt haar aan in heel Nederland. Of u nu van Amsterdam naar Rotterdam gereden wilt worden, of van Utrecht naar Den Haag, met een chauffeur van Car Class kan het allemaal!

Chauffeur duur? Bekijk onze tarieven!

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken en wij zorgen ervoor dat op het gewenste tijdstip een chauffeur voor u klaar staat. Kortom: u bespaart geld doordat u onderweg kan werken of na uw verdiende rust beter werkt en dat al vanaf € 18,75 per uur! Reserveer uw rit nu online of neem contact op met Car Class en laat u voortaan rijden door uw eigen chauffeur.