Tarieven

Door het gebruik van uw eigen auto en studenten als chauffeurs kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief voor een chauffeur zult u daarom nergens anders aantreffen! Wellicht heeft u al een ruime tijd naar een betaalbare chauffeur gezocht, in dat geval is Car Class de beste optie!

Ter kennismaking betaalt u voor uw eerste rit met een student chauffeur slechts €14,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Het normale tarief bedraagt € 18,75 per uur (excl. BTW)

Alle gegevens op een rij:

  • U betaalt voor de tijd die de chauffeur ten behoeve van de opdrachtgever doorbrengt (zowel rijtijd als wachttijd).
  • Wij ronden af op één vierde uur.
  • De reistijd van de chauffeur wordt niet in rekening gebracht (voorrij-uren) indien de chauffeur het startadres binnen een half uur heeft kunnen bereiken. Dit geld ook voor het eind van de rit: wanneer de reistijd van de chauffeur na de rit minder is dan een half uur wordt deze niet verrekend.
  • Indien het startadres afwijkend is van het eindadres, worden de reisuren retour naar het startadres in rekening gebracht.
  • Per rit wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht.
  • Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag per uur geheven, maar wel wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht (dit geldt 's avonds vanaf 22.00 uur).
  • De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit van langer dan 8 uur zijn € 12,-.

Doordat onze chauffeurs studenten zijn en beschikken over een OV-jaarkaart zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Aangezien de meeste chauffeurs een week-OV hebben, zal dit bij weekendritten wel vaker voorkomen.

  • Bij waarbij de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden, zal een vergoeding van
    € 0,27 ct per km worden doorberekend. Dit komt voornamelijk voor bij ritten die zeer vroeg in de ochtend aanvangen ofwel bij ritten waarbij 's avonds laat pas het eindadres wordt bereikt.

Meer informatie vindt u in onze algemene voorwaarden.