DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur gezocht?

Naast het gebruik van één van onze privechauffeurs bestaat er ook de mogelijkheid om u te laten rijden door een directiechauffeur. Omdat u specifiek naar een directiechauffeur gezocht heeft stellen wij u graag aan één van onze directiechauffeurs voor. Uiteraard worden dezelfde hoge eisen aan deze chauffeur gesteld, het verschil is echter dat de directiechauffeur beschikt over een erkend chauffeursdiploma.

Waarom een directiechauffeur van Car Class?

Een directiechauffeur van Car Class biedt vele voordelen:

 • Al onze directiechauffeurs hebben een representatief voorkomen, zijn sociaal vaardig en gecertificeerd.
 • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
 • U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen.
 • Het grootste voordeel van een directiechauffeur is dat u door kunt werken terwijl u reist.

Als uw voorkeur dus uitgaat naar een officieel opgeleide chauffeur, dan zijn onze directiechauffeurs voor u de beste optie!

  Stappenplan aanvraag directiechauffeur

  =

  Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

  Inventarisatie en selectie. Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken.

  =

  Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

  Proefperiode en chaufferen. De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen.

  R

  Stap 3: Feedback en evaluatie.

  Feedback en evaluatie. In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

  Voordelig uurtarief directiechauffeur

  Bij het gebruik van een directiechauffeur wordt een uurtarief van €43,10 (excl. BTW) gerekend. Neem contact op met Car Class wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een directiechauffeur.

  OFFERTE AANVRAGEN